TÜRKİYE BOĞA GÜREŞİ ŞAMPİYONASI EGE AYAĞI ATÇA'DA YAPILDI

Aydın Boğacılar Derneği ile Artvin Boğacılar Kulübünün ortak organizasyonu olan "Türkiye Boğa Güreşi Şampiyonası Ege Ayağı" Pazar günü Atça Arenada yapıldı.

Organizasyonu; Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk GÜNAY, Sultanhisar Kaymakamı Turgay Hakan BİLGİN, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, Belediye Meclis Üyelerimiz, ülkenin dört bir yanından gelen boğa güreşi severler ve binlerce kişi izledi.

2'ncisi düzenlenen Türkiye Boğa Güreşi Şampiyonasına Artvin, Muğla, İzmir ve Aydın'dan toplam 64 namlı boğa katıldı.

Haber Tarihi: 13.11.2017