Tüm Muhtarlarımızın Günü Kutlu Olsun...

Mahallelerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, bütün kesimlerine, bütün renklerine hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen, bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan, gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten, toplumsal barış, özgürlük, eşitlik ve adalet gibi kutsal değerlere sahip çıkan muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Muhtarlarımız ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm üretilmesi demokrasinin işleyişine önemli kazanımlar sağlayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Haber Tarihi: 18.10.2017