TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI -2021-

5393 S.B.K.nu uyarınca aşağıda yazılı bulunan gündem maddelerini görüşerek karara bağlamak üzere Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı 06.07.2021 tarihli Salı günü Saat:15.00’de Belediye Başkanlığı Makam odasında yapılacaktır.

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ :

1. Belediye Meclisinin Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısına ait zabıt tutanaklarının müzakeresi.

2. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 01.07.2021 tarih ve E. 1410 sayılı müzekkeresi ile Mülkiyeti Belediyemiz Tüzel Kişiliğine ait; Atça Mahallesi 621 ada 20 parsel numaralı taşınmaz üzerinde Belediyemiz tarafından inşaatı tamamlanan Belediye Oteli’ nin işletme hakkının; sermayesinin tamamı Belediyemize ait olan, Sulter Sultanhisar Jeotermal Turizm Gıda Tarım Hayvancılık İnşaat San. Paz. Tic. Ltd. Şti.’ ne tahsis edilmesinin görüşülmesi.

3. Ağustos ayı meclis toplantı gün ve saatinin belirlenmesinin görüşülmesi.

Sayın halkımıza ve ilgililere ilanen duyurulur...

Haber Tarihi: 02.07.2021

Kayıt Bulunamadı