SULTANHİSAR'DA YEREL FİDE DAĞITIMI YAPILDI

İlçemiz tarımına destek amacıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen yerel fidelerin dağıtımı yapıldı. Doğal, güvenilir, lezzetli, aromatik, sağlıklı ve sürdürülebilir olması nedeniyle yerel tohumlar ile üretilen domates, biber, salatalık ve patlıcan fideleri halkımız tarafından yoğun talep gördü.

Pazar yeri girişinde kurulan standta, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sn. Barış ALTINTAŞ, Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yrd. Sn. Tahsin KOCAMAN, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Sn. Abdurrahman ARSLAN ve Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA'nın ücretsiz olarak dağıttığı fideler vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle kısa sürede tükendi.

Haber Tarihi: 08.04.2022