SULTANHİSAR'DA YEREL FİDE DAĞITIMI YAPILDI

İlçemiz tarımına destek amacıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen yerel fidelerin dağıtımı yapıldı. Doğal, güvenilir, lezzetli, aromatik, sağlıklı ve sürdürülebilir olması nedeniyle yerel tohumlar ile üretilen marul, lahana, karnabahar ve brokoli fideleri halkımız tarafından talep gördü.

Cuma pazarımız girişinde kurulan stantta, Aydın Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sn. Vicdan ÇETAV ile Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA'nın ücretsiz olarak dağıttığı fideler vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle kısa sürede tükendi.

Haber Tarihi: 01.12.2023