SULTANHİSAR MİLLET İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİ TARAFINDAN İSRAİL'E KINAMA

Bugün gerçekleştirilen Sultanhisar Belediyesi Meclis toplantısında bir araya gelen Belediye ve Meclis Başkanı Osman YILDIRIMKAYA ile Millet İttifakı Meclis Üyeleri, İsrail'in arife günü Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa ya karşı başlattığı saldırıları kınayan bir mesaj paylaştı. Millet İttifakı Üyeleri adına mesajı paylaşan Meclis Üyesi Cihan DEMİREL; İsrail'in bu saldırılarının en kutsal hak olan yaşam hakkının ihlali olduğunu, Filistin topraklarında işlenen bu suçlardan dolayı İsrail'in hesap vermesi, suçların sorumlularının tespit edilerek yargılanması ve cezalandırılması için uluslararası toplumun birlikte hareket etme zamanının geldiğini belirterek, " İsrail'in saldırganlığının ve Filistin halkına yaptığı zulmün karşısında durmaya, Filistin davasını ve kardeş Filistin halkının haklı özgürlük, adalet, hukuk ve bağımsızlık mücadelesini savunmaya devam edeceğimizi beyan ederiz." dedi.

Haber Tarihi: 18.05.2021