Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı

5393 S.B.K.nu uyarınca aşağıda yazılı bulunan gündem maddelerini görüşerek karara bağlamak üzere Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı 07.02.2017 tarihli Salı günü Saat 16.00’da Belediye Başkanlığı Makam odasında yapılacaktır.

GÜNDEM MADDELERİ İSE ŞÖYLEDİR:

1. Belediye Meclisinin Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısına ait zabıt tutanaklarının müzakeresi.
  2. İlçemizde bulunan 5 adet Amatör Spor Kulübümüze ayni ve nakdi yardım yapılmasının görüşülmesi.
  3. DZ Grup Su Meşrubat Gıda Nak. San.İnş.Taah.Tic.İth.ve İhr.Ltd.Şti tarafından kullanılmakta olan tesise ait kiranın 2017 yılı içerisinde belirlenmesinin görüşülmesi.
  4. Yol bozma ücret tarifesinin belirlenmesinin görüşülmesi.
  5. İlçemiz Hisar Mahallesinde ve 115 ada 1 parsel numaralı taşınmazda bulunan hisar parkın elektrik abonesi olunması için Belediye Başkanı Osman YILDIRIMKAYA’ya yetki verilmesinin görüşülmesi.
  6. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün E.112 sayılı müzekkeresi ile; İlçemiz Atça Mahallesinde bulunan 484 ada 15 parsel numaralı 1.679,60 m2 miktarlı Mülkiyeti Belediyemize ait zeytinlik vasıflı taşınmazın satışının görüşülmesi.
  7. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün E.114 sayılı müzekkeresi ile; Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Zafer Mahallesi 126 ada 22 parsel 17 nolu bağımsız bölümde bulunan depolu dükkan vasıflı taşınmazın satışının görüşülmesi.
  8. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün E. 113 sayılı müzekkeresi ile; İlçemiz Malgaçmustafa Mahallesinde bulunan 117 parsel numaralı 7.840 m2 miktarlı zeytinlik vasıflı taşınmazın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına tahsis yapılmasının görüşülmesi.
  9. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün E. 115 sayılı müzekkeresi ile; İlçemiz İncealan Mahallesinde bulunan 110 ada 38 parsel numaralı 7.018,48 m2 miktarlı zeytinlik vasıflı taşınmazın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına tahsis yapılmasının görüşülmesi.
  10. Mart ayı meclis toplantı gün ve saatinin belirlenmesinin görüşülmesi.

Sayın halkımıza ve ilgililere ilanen duyurulur...

Haber Tarihi: 03.02.2017