Öğretmenler Günü Kutlaması

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk konması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene; Sultanhisar Kaymakamı Suat DEMİRCİ’nin izinli olması nedeniyle vekaleten katılan Aydın Vali Yardımcısı Mustafa YILDIZ, Garnizon Komutanı Mehmet GÖKHAN, İlçe Emniyet Amiri Zafer KARADİREK, Sultanhisar Belediye Başkan Yrd. Okan YALÇINKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan AYDIN ve öğretmenler katıldı.

Cumhuriyet Meydanında yapılan törenin ardından Atça Kültür Merkezinde devam eden programda adaylığı kalkan öğretmenlerin yemin töreni, öğrencilerin şiir okuması, solo müzik gösterileri, oratoryo gösterisi, masa tenisi ve anı yarışmasında dereceye giren öğretmenlere ödüllerin verilmesi, şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin verilmesi ile program sona erdi.