NİSAN AYI YENİ DÖNEM İLK MECLİS TOPLANTISI-2024-

5393 S.B.K.nu uyarınca aşağıda yazılı bulunan gündem maddelerini görüşerek karara bağlamak üzere Nisan Ayı Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısı 14.04.2024 tarihli Pazar günü Saat:14.00’de Belediye Başkanlığı Makam odasında yapılacaktır.

SULTANHİSAR BELEDİYESİNİN İLK MECLİS TOPLANTISINDA ALMASI GEREKEN KARARLAR

1- Başkanlık Divanının seçilmesi; Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği gereğince, en genç     iki Meclis Üyesi geçici Katip Üyesi olarak davet edilerek Meclis 1.ve 2. Başkan Vekillerinin  seçiminin yapılması.(gizli oy); 2 Adet Asil, 2 Adet Yedek Meclis Katip Üye seçimlerinin yapılması.

NOT:  Gizli oylama bittikten sonra seçilen katip üyeler yeni görevlerine davet edilerek aşağıda yazılı bulunan maddeler için gündem oluşturulacaktır.

NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ

2- İki adet Encümen Üyeliği seçiminin yapılması (gizli oy).

3- Plan ve Bütçe komisyonunun seçiminin yapılması (En az 3, En Fazla 5 üye ) (gizli oy).

4- İmar ve Bayındırlık Komisyonunun seçiminin yapılması (En az 3, En Fazla 5 üye ) (gizli oy).

5- Sultanhisar Belediye Başkanlığının, 01.01.2023-31.12.2023 tarihlerini kapsayan faaliyet raporunun görüşülmesi.

6-Tarihi Kentler Birliğine üye seçiminin yapılması (Belediye Başkanının doğal üyesi olduğu, ayrıca 1 asil ve 1 yedek üye).

7- Enerji Kentler Birliğine üye seçiminin yapılması (Belediye Başkanının doğal üyesi olduğu, ayrıca 1 asil ve 1 yedek üye).

8-Türkiye Belediyeler Birliğine üye seçiminin yapılması ( 1 asil, 1 yedek üye).

9-Aydın İli Hayvan Islahının Geliştirme ve Sağlığını Koruma Birliğine üye seçiminin yapılması (Belediye Başkanının doğal üyesi olduğu, ayrıca 1 asil ve 1 yedek üye).

10- Aydın İli Afet Yardım ve Acil Kurtarma Birliğine üye seçiminin yapılması (Belediye Başkanının doğal üyesi olduğu, ayrıca 1 asil ve 1 yedek üye).

11-6183 Sayılı Kanunun 90. Maddesi uyarınca Gayrimenkul Satış Komisyonu üye seçiminin yapılması (1 asil ve 1 yedek üye).

12- Memur Sendikaları ile  TİS (Toplu İş Sözleşmesi) imzalamak için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

13- 2023 yılı Denetim Komisyon Raporu hakkında bilgi verilmesi. (Oylama Yapılmayacak)

14- Mayıs ayı meclis toplantı gün ve saatinin belirlenmesinin görüşülmesi.

Haber Tarihi: 13.04.2024

Kayıt Bulunamadı