MUHTARLAR GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

19 Ekim tarihinin Muhtarlar Günü ilan edilmesi ile bu yıl ikincisi gerçekleştirilen tören ilçemiz Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Törene; İlçemiz Kaymakamı Turgay Hakan BİLGİN, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Mehmet GÖKHAN, İlçe Emniyet Amiri Zafer KARADİREK, kurum müdürleri ile ilçemizde bulunan 18 mahallemizin muhtarları katıldı. Atatürk Anıtına tüm muhtarlar adına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mehmet ÖNCEL yaptı. Konuşmanın ardından kutlama programı sona erdi.

Haber Tarihi: 19.10.2017