Muhtarlar Günü Töreni

19 Ekim tarihinin Muhtarlar Günü ilan edilmesi ile bugün ilk olarak gerçekleştirilen  tören ilçemiz Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Törene; İlçemiz Garnizon Komutanı Mehmet GÖKHAN, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, İlçemiz Emniyet Amiri Zafer KARADİREK, kurum müdürleri ile ilçemiz mahalle muhtarları katıldı. Atatürk Anıtına çelenk sunulması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mehmet ÖNCEL yaptı. Konuşmanın ardından kutlama programı sona erdi.