İletişim Hattı

0 256 351 30 06

Sosyal Medya

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI-2025

5393 S.B.K.nu uyarınca aşağıda yazılı bulunan gündem maddelerini görüşerek karara bağlamak üzere Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı 06.05.2025 tarihli Salı günü Saat:14.00’de Belediye Başkanlığı Makam odasında yapılacaktır.

 

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

1. Malgaç Köprüsü Kuvayımilliye Direnişinin 106. yıl dönümü anma programının yapılmasının görüşülmesi.

2. 2024 yılı bütçe kesin hesabının görüşülmesi.

3. Eskihisar mahallesinde bulunan kapalı düğün salonunun ücret tarifesinin belirlenmesinin görüşülmesi.

4. Telekomünikasyon alt yapı ve şebekelerinden alınması gereken geçiş hakkı bedelinin belirlenmesinin görüşülmesi.

5. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 02.05.2025 tarihli müzekkeresi ile 2025 yılında uygulanan ücret tarifesinde değişiklik yapılmasının görüşülmesi.

6. Haziran ayı meclis toplantı gün ve saatinin belirlenmesinin görüşülmesi.

 

Sayın halkımıza ve ilgililere ilanen duyurulur...


Haber Tarihi: 02.05.2025



Kayıt Bulunamadı

BELEDİYE OTELİMİZ

Belediye Otelimiz
Sultanhisar ilçesi Atça mahallesi karayolu üzeri BP akaryakıt istasyonu yanında, güler yüzlü personeli, uygun fiyatlı, hijyenik ve kusursuz hizmet anlayışı ile yılın her mevsiminde hizmet vermeye başlamıştır.
Adres: Atça BP Akaryakıt istasyonu yanı Sultanhisar, Aydın / TÜRKİYE
Telefon: 0 (256) 356 40 40

ONLİNE İŞLEMLER