Kurban Bayramı Mesajı 2015

Bayramlar barış, sevgi, kardeşlik ve paylaşım gibi duygularla; kaybımızı kazanca dönüştürebileceğimiz bir fırsattır.

Bu Kurban Bayramının, değerlerimizi yeniden kazanmamıza, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına, gündelik hayatın yoğun koşuşturması içinde yalnızlaşan ve en yakınlarına bile zaman ayırmakta zorlanan günümüz insanının bir nebze olsun durup düşünmesine, anlamsız kırgınlıklardan uzaklaşmasına, akrabalık ve komşuluk bağlarını kuvvetlendirmesine vesile olarak değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile tüm dünyanın barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını temenni ediyorum. Başta ilçemiz olmak üzere, Aydınımızın ve tüm İslam âleminin Kurban bayramını kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.