Kadına Şiddete Hayır Konferansı

ADÜ Atça Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan Grup Nirvana’nın organize etmiş olduğu “Kadına Şiddete Hayır” konulu konferans, ADÜ Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ayten Can Tunalı ve ADÜ Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gökçe Şimşek’in sunumlarıyla Atça Kültür Merkezinde gerçekleşti. Konferansa; Sultanhisar Belediye Başkanımız Osman Yıldırımkaya, İlçe Emniyet Amir V. Ahmet Sakallı ve yüksekokul öğrencileri katıldı.