İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY YAPILAN PROGRAMLA ANILDI

12 Mart İstiklâl Marşımızın Kabulünün 101. yılı ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma programı Atça Kültür Merkezinde yapıldı. Programa; İlçemiz Kaymakamı Bahadır GÜNEŞ, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet GÖKHAN, İlçe Emniyet Amiri İbrahim YÖRÜK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç GÜNER, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Şehit Mutlu Uçar Anadolu Lisesi Müdürü Kürşat ÖZTÜRK'ün günün anlam ve önemini belirten konuşması, sinevizyon gösterimi ve oratoryo gösterimi ile devam etti. İstiklal Marşı'nın Şiir Olarak Okunması yarışmasında dereceye giren öğrencilerin İstiklal Marşı'nın tamamını okuması ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program son buldu.

Haber Tarihi: 11.03.2022