İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'un Anılması

Atça Kültür Merkezinde, Atça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından gerçekleştirilen anma gününe; Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Garnizon Komutanı Nihat Çelebi, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, İlçe Emniyet Amiri Akın Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Aydın, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayarak şiirler ve slayt gösterisi ile devam etti. Şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle tören sona erdi.