İLKÖĞRETİM HAFTASI NEDENİYLE CUMHURİYET MEYDANINDA TÖREN DÜZENLENDİ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının başlaması nedeniyle ilçemiz Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk konularak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından Zafer Ortaokulunda program düzenlendi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından şiir ve halkoyunu gösterileri ile son bulan programa; Sultanhisar Kaymakamı Turgay Hakan BİLGİN, Belediyemiz Başkan Vekili Okan YALÇINKAYA, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Mehmet GÖKHAN, İlçe Emniyet Amiri Zafer KARADİREK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç GÜNER ve kurum müdürleri katıldı.

Haber Tarihi: 18.09.2017