İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 99. YILINI KUTLADIK

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılı Cumhuriyet Meydanında yapılan program ile kutlandı. Programa; İlçemiz Kaymakamı Bahadır GÜNEŞ, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, İlçe Jandarma Komutan V. Ayhan KAYA, İlçe Emniyet Amiri Talet AFŞAR, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediyemiz Meclis Üyeleri ve kurum müdürleri katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk konulması,  saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA'nın günün anlam ve önemini belirten konuşması, şiirler ve halkoyunları ile devam etti. Cumhuriyet Meydanında yapılan programın ardından Atça Çomaklı Şehitliğinin ziyaret edilmesiyle program son buldu.

Haber Tarihi: 05.09.2021