Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2016

5393 S.B.K.nu uyarınca aşağıda yazılı bulunan gündem maddelerini görüşerek karara bağlamak üzere Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı 07.06.2016 tarihli Salı günü Saat 14.00’de Belediye Başkanlığı Makam odasında yapılacaktır.

GÜNDEM MADDELERİ İSE ŞÖYLEDİR:

1. Belediye Meclisinin Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısına ait zabıt tutanaklarının müzakeresi.
  2. Malgaç Baskını’nın 97.yıldönümü anma programının yapılmasının görüşülmesi.
  3. İlçemiz Hisar Mahallesinde bulunan sulama kanalı köprüsü ve kanal yolunun rehabilite edilmesi için Devlet Su İşleri Müdürlüğü ile protokol yapılması hususunda Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.
  4. Belediyemize ait Sulter Jeotermal Ltd. Şti. ile Aydın Büyükşehir Belediyesi şirketi olan Ay Jeotermal Enerji A.Ş. nin ortak şirket kurulması için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.
  5. Temmuz ayı meclis toplantı gün ve saatinin belirlenmesinin görüşülmesi.

Sayın halkımıza ve ilgililere ilanen duyurulur...