GAZİLER GÜNÜ ANMA TÖRENİ CUMHURİYET MEYDANINDA YAPILDI

19 Eylül Gaziler Günü anma töreni; ilçemiz Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Törene; Sultanhisar Kaymakamı Turgay Hakan BİLGİN, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Mehmet GÖKHAN, İlçe Emniyet Amiri Zafer KARADİREK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç GÜNER, Gençlik Hiz. ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin YAĞCI, İlçe Müftüsü Gafur YILDIRIM, kurum müdürleri, gazilerimiz, şehit yakınları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerin ardından Cumhuriyet Meydanındaki tören sona erdi.

Haber Tarihi: 19.09.2017