FESTİVAL AÇILIŞI GÖRKEMLİ ŞEKİLDE YAPILDI

51. ULUSLARARASI SULTANHİSAR-ATÇA, NYSA ÇİLEK TARIM KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ AÇILIŞI GÖRKEMLİ ŞEKİLDE YAPILDI

Sultanhisar Sanayi Camiden Cumhuriyet Meydanına kadar süren kortej yürüyüşü ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı eşliğinde başlayan açılış programında Atatürk Anıtına çelenk konulması, İstiklal Marşının okunması ve top atışı ile başlayan program Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA'nın yaptığı konuşma ile devam etti. Konuşmanın ardından Gürcistan, Makedonya, K.K.T.C., Kuzeyin Uşakları ve Gocabeşli halk oyunları ekipleri gösterilerini sergiledi. Gösterilerin ardından Çilek Konulu Resim Yarışmasında dereceye giren 1., 2., ve 3. öğrencilere ödülleri verildi. Çilek çeşitlerinin tadılarak incelenmesinin ardından resmi açılış töreni sona erdi.

Haber Tarihi: 20.05.2022