CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 98. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümü ilçemiz Cumhuriyet Meydanında yapılan törenle kutlandı. Programa; İlçemiz Kaymakamı Bahadır GÜNEŞ, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet GÖKHAN, İlçe Emniyet Amiri İbrahim YÖRÜK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç GÜNER, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin YAĞCI, Belediye Başkan Yardımcımız ve Meclis Üyelerimiz, kurum müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve halk katıldı.

Program; saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayarak İlçemiz Kaymakamı Bahadır Güneş'in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Şiir, Koro ve Halkoyunları gösterilerinin ardından yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesi ile tören sona erdi.

Haber Tarihi: 29.10.2021