CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 96. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıldönümü ilçemizde de coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanında yapılan törene; İlçemiz Kaymakamı Rasim BELGE, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet GÖKHAN, İlçe Emniyet Amiri Talet AFŞAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç GÜNER, kurum müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve halk katıldı.

Kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayarak ilçemiz Kaymakamı Rasim BELGE'nin günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Öğrencilerin okuduğu şiirler, koro ve folklor ekibi gösterilerinin ardından kortej geçişi ile kutlama programı sona erdi.

Programın ardından yoğun katılımla ilçe merkezi ve Atça'da araç korteji gerçekleştirildi.

Haber Tarihi: 30.10.2019