CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 94. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94. yılında ilçemizde de coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanında yapılan törene; İlçemiz Kaymakamı Turgay Hakan BİLGİN, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Mehmet GÖKHAN, İlçe Emniyet Amiri Zafer KARADİREK, kurum müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve halk katıldı. Kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayarak ilçemiz Kaymakamı Turgay Hakan BİLGİN'in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Öğrencilerin okuduğu şiirler, folklor ekibi zeybek gösterisi ile çeşitli gösterilerin ardından kortej geçişi ile tören sona erdi. Kutlama programı saat:19.00'da ilçe merkezinde yapılacak olan fener alayı ile devam edecek.

Haber Tarihi: 29.10.2017