Cumhuriyetimizin 94. Yılı Kutlu Olsun

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'imizin 94. yıl dönümünü milletçe büyük bir gurur ile kutluyoruz. Bu milletin canı pahasına, büyük fedakarlıklarla kurduğu Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmak hepimizin en önemli sorumluluğudur. Çünkü Cumhuriyet Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. Bu ülkenin evlatları Türkiye'nin gelişmesi, büyümesi ve dünyada söz sahibi bir ülke olması için en üstün vatanseverlik duygularıyla hareket etmektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi sonsuz şükran duygularıyla anıyor, Cumhuriyet’imizin 94. yılını kutluyorum.

Haber Tarihi: 27.10.2017