Cumhuriyetimizin 91. Yılı

29 Ekim Çarşamba günü Saat:10.00’da Sultanhisar Cumhuriyet Meydanında başlayan ve bu yıl 91. si kutlanan Cumhuriyet Bayramı töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Törene; Sultanhisar Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN, Garnizon Komutanı Nihat ÇELEBİ, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman YILDIRIMKAYA, İlçe Emniyet Amiri Akın ÇETİN, Belediye Meclis üyeleri, gaziler, siyasi parti ilçe başkanları, kurum müdür ve çalışanları, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’in konuşmasının ardından öğrencilerin okuduğu şiirler ile devam eden tören kortej yürüyüşünün ardından son buldu.