BÜYÜK ZAFERİMİZİN 99. YILI İLÇEMİZ CUMHURİYET MEYDANINDA YAPILAN TÖRENLE KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı ilçemiz Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Törene; Yenipazar Kaymakamı Sultanhisar Kaymakam V. Osman KURAL, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet GÖKHAN, İlçe Emniyet Amiri Talet AFŞAR, siyasi parti ilçe başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, şiir ve halkoyunları gösterilerinin ardından son buldu.

Törenin ardından Atça Çomaklı Şehitliği ziyaret edildi. Akşam programında ise Sultanhisar ve Atça'da araç konvoyu gerçekleştirildi.

Haber Tarihi: 31.08.2021