Büyük Zaferimizin 92. Yıl töreni

Sultanhisar ilçesi Cumhuriyet Meydanında yapılan ve bu yıl 92. si kutlanan Zafer Bayramı  resmi töreni saat 09.00'da Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'in izinli olması nedeniyle Aydın Vali Yardımcısı Mehmet Polat'ın katılımıyla başladı. Törene ayrıca; Garnizon Komutan Vekili, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ve Belediye Meclis üyeleri, Sultanhisar ilçe Emniyet Müdür Vekili, siyasi parti ilçe başkanları ile kurum müdür ve çalışanları katıldı.

Sultanhisar Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Sultanhisar Belediyesinin Atatürk Anıtına çelenk koyma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören jandarma komutan ve erlerinin okuduğu şiirlerle devam etti.

Törenin ardından Sultanhisar Kaymakamlığında misafirleri ağırlayan Aydın Vali Yardımcısı Mehmet Polat'ın günün anlam ve önemini  belirten kısa konuşmasının ardından verilen ikramlarla resmi tören sona erdi.