BELEDİYEMİZ YENİ DÖNEM İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından görevine yeniden seçilen Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA başkanlığında yeni dönemin ilk toplantısı gerçekleştirildi.

14 Nisan 2024 Pazar günü Saat: 14.00’de Belediye Başkanlığı makam odasında 15 üyenin katılımıyla yapılan ve 14 Maddenin görüşüldüğü toplantıda; Meclis 1.ve 2. Başkan Vekillerinin seçimi ile 2 adet asil, 2 adet yedek Meclis Katip Üye seçimi yapılarak toplantıya başlandı. İki adet Encümen Üyeliği seçimi, Plan ve Bütçe komisyonu seçimi, İmar ve Bayındırlık Komisyonu seçimi, Sultanhisar Belediye Başkanlığının 01.01.2023-31.12.2023 tarihlerini kapsayan faaliyet raporunun görüşülmesi, Tarihi Kentler Birliğine üye seçimi, Enerji Kentler Birliğine üye seçimi, Türkiye Belediyeler Birliğine üye seçimi, Aydın İli Hayvan Islahının Geliştirme ve Sağlığını Koruma Birliğine üye seçimi, Aydın İli Afet Yardım ve Acil Kurtarma Birliğine üye seçimi, 6183 Sayılı Kanunun 90. Maddesi uyarınca Gayrimenkul Satış Komisyonu üye seçimi, Memur Sendikaları ile  TİS (Toplu İş Sözleşmesi) imzalamak için Belediye Başkanına yetki verilmesi, 2023 yılı Denetim Komisyon Raporu hakkında bilgi verilmesi ve Mayıs ayı meclis toplantı gün ve saatinin belirlenmesi ile toplantı sona erdi.

Haber Tarihi: 15.04.2024