Babalar Günü 2016

Babalarımız, toplumdaki sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının temel direğidir. Onların en önemli gayesi çocuklarını toplumda maddi ve manevi olarak en iyi şekilde yetiştirip, en iyi imkanlara kavuşmalarını sağlamaktır. Evladını sevgi ve şefkatinden esirgemeyen, ona yaşamlarının her anında ihtiyaç duyacağı yüce değerleri kazandıran babalar, yeri doldurulamayacak en değerli varlıklardır. Ailede babanın varlığı çocukların öz güven kazanmalarında önemli bir unsurdur. Babalar, çocuk açısından himaye eden, kuşatan, güven veren bir unsurdur.

Bu vesile ile ben de bir baba olarak tüm babaların gününü kutlar, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim.