ATÇA TOPTANCI HAL TESİSİNİN TEMELİ ATILDI

Atça'da Büyükşehir Belediyesi  tarafından yapımına başlanan toptancı hali için temel atma töreni düzenlendi. Törene; Aydın BŞB Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, Sultanhisar Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer APAYDIN, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa BÜYÜKYAPICI, Belediye Meclis Üyeleri, Atça Mahalle Muhtarı Olgun Belci ile Sultanhisarlı Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dualarla gerçekleşen temel atma töreni sonunda vatandaşlara pilav üstü kavurma ikramı yapıldı.

9 bin 800 metrekare alan üzerinde ve 30 iş yerinin bulunacağı hal binasının 18 Şubat 2018'de açılışı gerçekleştirilecek.

Haber Tarihi: 25.09.2017