ATATÜRK HEYKELİ AÇILIŞINI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRDİK

Sultanhisar Cumhuriyet Meydanı Belediye Hizmet binamız önüne 15 gün önce Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Heykelinin açılışı yoğun katılımla yapıldı. Açılışı, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı onuruna bugün yapılmasını sağlayan Sultanhisar Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, Sultanhisar için yatırım ve hizmetlerine devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU'na heykelin ilçeye kazandırılması ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Açılış Sultanhisar Kaymakamı Sn. Bahadır GÜNEŞ ve Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA tarafından yapılırken, tören tüm kurum müdürleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Haber Tarihi: 23.04.2022