ATAMIZI ÖLÜMÜNÜN 83. YILINDA SAYGI VE MİNNETLE ANDIK

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde ilçemiz Cumhuriyet Meydanında yapılan törenle anıldı. Anma Programına; İlçemiz Kaymakamı Bahadır GÜNEŞ, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet GÖKHAN, İlçe Emniyet Amiri İbrahim YÖRÜK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç GÜNER, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin YAĞCI, kurum müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve halk katıldı.

Program; Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin konulması, saat:09.05'te 2 dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve bayrağımızın yarıya indirilmesinin ardından Zafer Ortaokulu konferans salonunda günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirlerin okunması ve ilçe çapında düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program son buldu.

Haber Tarihi: 10.11.2021