Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2016

5393 S.B.K.nu uyarınca aşağıda yazılı bulunan gündem maddelerini görüşerek karara bağlamak üzere Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı 02.08.2016 tarihli Salı günü Saat 14.00’de Belediye Başkanlığı Makam odasında yapılacaktır.

GÜNDEM MADDELERİ İSE ŞÖYLEDİR:

1. Belediye Meclisinin Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısına ait zabıt tutanaklarının müzakeresi.

2. İlçemiz Sultanhisar ve Atça Mahallemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıldönümü kutlama programının yapılmasının görüşülmesi.

3. İlçemiz Beşeylül Mahallesinde bulunan Mülkiyeti Belediyemize ait 102 Ada 1 Parsel numaralı taşınmazın spor tesisleri yapılmak amacı ile 5393 Sayılı Belediye Kanunun 75/d maddesine göre Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına devrinin görüşülmesi.

4. İlçemiz Atça Mahallesinde bulunan Mülkiyeti Belediyemize ait 273 ada 1 parsel ve 4312 parselde kayıtlı taşınmazlar üzerinde Atıksu Arıtma Tesisi bulunduğundan dolayı, bahse konu parsellerin Atıksu Antma Tesisi olarak kullanılmak üzere Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü* nün talebine istinaden adı geçen kurum adına söz konusu taşınmazların tahsis veya devrinin yapılmasının görüşülmesi.

5. İlçemiz Hisar Mahallesinde bulunan 191 Ada 1,2,3 »26,27 ve 28 parsellerde Çelikler Sultanhisar Jeotermal Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Jeotermal Elektrik Santrali kurulması ile ilgili imar planı izni talebinin görüşülmesi.

6. Eylül ayı meclis toplantı gün ve saatinin belirlenmesinin görüşülmesi.

Sayın halkımıza ve ilgililere ilanen duyurulur...