5 EYLÜL İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU TÖRENLE KUTLANDI

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yılı Cumhuriyet Meydanında yapılan törenle kutlandı. Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin koyulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Top atışı ile başlayan törene; Sultanhisar Kaymakamı Turgay Hakan BİLGİN, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Mehmet GÖKHAN, İlçe Emniyet Amiri Zafer KARADİREK, kurum müdür ve amirleri katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA yaptı. Şiirler ve Halk oyunları gösterilerinin ardından Cumhuriyet Meydanındaki tören sona erdi. Törenin ardından Atça Çomaklı Şehitliği ziyaret edilerek dualar okundu.

Haber Tarihi: 05.09.2017