48.ULUSLARARASI SULTANHİSAR-ATÇA, NYSA ÇİLEK TARIM KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ AÇILIŞI YOĞUN KATILIMLA YAPILDI

Atatürk Caddesinden Cumhuriyet Meydanına kortej yürüyüşü ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Bayan Mehteran Takımı eşliğinde başlayan açılış törenine; Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, Aydın Milletvekili Hüseyin YILDIZ, İlçe Garnizon Komutanı Mehmet GÖKHAN, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, Belediye Meclis Üyelerimiz, kurum müdürleri ve halk katıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, Aydın Milletvekili Hüseyin YILDIZ ve Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA'nın yaptığı konuşmaların ardından bu yılki yabancı konuklarımız Ukrayna, Kuzey Osetya, Gürcistan ve KKTC ile Gocabeşli halk oyunları ekipleri gösterilerini sergiledi. Gösterilerin ardından en iyi çileklerin yarıştığı Teknik Çilek Yetiştiriciliği Yarışmasında dereceye giren üç üreticiye hediye ve şiltlerinin verilmesinin ardından resmi açılış töreni sona erdi.

Haber Tarihi: 20.05.2017