24 Kasım Öğretmenler Günü

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören Atça Kültür Merkezinde yapılan program ile devam etti. Programa; Sultanhisar Kaymakamı Suat DEMİRCİ, Garnizon Komutanı Mehmet GÖKHAN, İlçe Emniyet Amiri Vekili, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman YILDIRIMKAYA, Başkan Yrd. Okan YALÇINKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet GEDİZ ve öğretmenler katıldı.

Programda, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet GEDİZ'in günün anlam ve önemini belirten konuşması, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni ve rozet takılması, konuşmalar, şiirler, emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin verilmesi, 15 Temmuz demokrasi şehidi Ömer HALİSDEMİR konulu video, Yasemin Lütfiye Anadolu Lisesi okul korosunun türkü seslendirmeleri, halkoyunları ve yarışmalarda derece alanlara ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi.