24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

Öğretmenler günü yapılan törenle kutlandı. Sultanhisar Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce sunulan çelengin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak tören tamamlandı.

Atça Kültür Merkezinde düzenlenen programa; İlçemiz Kaymakamı Bahadır GÜNEŞ, Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa KIRCALI, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet GÖKHAN, İlçe Emniyet Amiri İbrahim YÖRÜK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç GÜNER, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin YAĞCI, kurum müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, öğretmenler ve öğrencileri katıldı.

Programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı, konuşmalar, sinevizyon gösterimi, şiirler, emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin verilmesi, kompozisyon, masa tenisi ve bisiklet yarışmalarında dereceye giren öğretmenlere ödüllerinin verilmesi ile kültür merkezinde yapılan program sona erdi.

Haber Tarihi: 24.11.2021