24. GELENEKSEL SULTANHİSAR DEVE GÜREŞİ FESTİVALİMİZ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Atça güreş sahasında organizasyonu belediyemiz tarafından gerçekleştirilen 24. Sultanhisar Deve Güreşi yoğun katılımla gerçekleşti. Festivale; Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU ve eşi Ercan ÇERÇİOĞLU'da katıldı. Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden 160 devenin güreştiği festivalde Valilik kupasını Harmandalı Harun ve Germencik'ten Karapınar, Büyükşehir Belediye Başkanlığı kupasını Aydın'dan Topuklu Efe ve Harmandalından F. Dozer, Kaymakamlık kupasını Nazilli'den Başak ve Umurlu'dan Number One, Sultanhisar Belediye Başkanlığı kupasını Atça'dan Kılınçbey ve Köşk'ten Metehan, Ayhan Savran kupasını Milas'tan Fındıkçıoğlu ve Kuyucak'tan Nurican olmak üzere 5 farklı kategoride kupalar sahiplerini buldu.

Haber Tarihi: 29.01.2018