23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemiz Cumhuriyet Meydanında kutlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ifadesinin ışığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin bütün dünyaya ilan edilişinin 97. yıl dönümünde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören şiirler ve halkoyunları gösterileri ile devam etti. Törene; Aydın Vali Yardımcısı ve Sultanhisar Kaymakam Vekili Dr. Ömer Faruk GÜNAY, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, Garnizon Komutanı Mehmet GÖKHAN, Emniyet Amiri Zafer KARADİREK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç GÜNER, Belediye Meclis Üyelerimiz, kurum müdürleri, öğrenciler ve halk katıldı. Program, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesi ile son buldu.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemiz Cumhuriyet Meydanında kutlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ifadesinin ışığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin bütün dünyaya ilan edilişinin 97. yıl dönümünde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören şiirler ve halkoyunları gösterileri ile devam etti. Törene; Aydın Vali Yardımcısı ve Sultanhisar Kaymakam Vekili Dr. Ömer Faruk GÜNAY, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, Garnizon Komutanı Mehmet GÖKHAN, Emniyet Amiri Zafer KARADİREK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç GÜNER, Belediye Meclis Üyelerimiz, kurum müdürleri, öğrenciler ve halk katıldı. Program, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesi ile son buldu.

Haber Tarihi: 23.04.2017