23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI CUMHURİYET MEYDANINDA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çelenk sunma programı ilçemiz Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ifadesinin ışığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı sebebiyle tüm çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101. yıl dönümünde Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi konulup, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç GÜNER yaparken, yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi ile program sona erdi. Törene; İlçemiz Kaymakamı Furkan ALPAY, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, kurum müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Haber Tarihi: 23.04.2021