23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI CUMHURİYET MEYDANINDA COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çelenk sunma programı ilçemiz Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ifadesinin ışığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı sebebiyle tüm çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yıl dönümünde Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi konulup, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç GÜNER yaparken, şiirlerin okunması, öğrencilerin çeşitli gösterileri ve Kırgızistan ile Gürcistan ekiplerinin katılımıyla renkli bir bayram yaşandı. Halk Eğitim Merkezi Bagatur Türk savaş sanatı gösterisi ilgiyle izlenirken yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi.

Programa; İlçemiz Kaymakamı Bahadır GÜNEŞ, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, kurum müdür ve amirleri, siyasi parti başkanları, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve halk katıldı.

Haber Tarihi: 23.04.2022