23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı. Sultanhisar Cumhuriyet Meydanında yapılan tören saygı duruşu, İstiklal Marşı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Atatürk Anıtına çelenk koyması ile başladı.

Törene; Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Garnizon Komutanı Nihat Çelebi, Emniyet Amiri Akın Çetin, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, ADÜ Sultanhisar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. E. Mennan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Aydın, siyasi partilerin ilçe başkanları, kurum müdür ve çalışanları, öğretmenler ve öğrenciler ile halk katıldı.

Öğrencilerin şiir ve halkoyunları gösterilerinin ardından resim ve şiir dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Törenin ardından Protokol üyelerinin Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen resim sergisini gezmesiyle bayram programı sona erdi.