23 NİSAN İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemiz Cumhuriyet Meydanında coşkuyla kutlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ifadesinin ışığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin bütün dünyaya ilan edilişinin 98. yıl dönümünde Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören şiirler ve halkoyunları gösterileri ile devam etti.

Törene; Sultanhisar Kaymakamı Turgay Hakan BİLGİN, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet GÖKHAN, İlçe Emniyet Amiri Zafer KARADİREK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç GÜNER, kurum müdürleri, öğrenciler ve halk katıldı. Program, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesi ile son buldu.

Haber Tarihi: 24.04.2018