21. Geleneksel Atça Deve Güreşi

Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen 21.Geleneksel Atça Deve Güreşi Festivali yoğun halk katılımıyla Atça güreş sahasında yapıldı. Etkinliğe; Aydın Milletvekilleri Osman Aydın ve Metin Lütfi Baydar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, çevre ilçe eski ve yeni belediye başkanları katıldı.

110 devenin katıldığı festivalde; Beyoğlu-Remzibey isimli develer Valilik kupası için güreşirken, Baybora 1-Furkan isimli develer Aydın Büyükşehir Belediye kupası, Savrandereli-Ağaoğlu isimli develer Sultanhisar Kaymakamlığı kupası, Han 1-Karanfil isimli develer ise Sultanhisar Belediye kupası için güreşti. Yoğun halk katılımıyla panayır havasında geçen festival olaysız tamamlandı.