2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Fiziksel Etkinlik Oyunları Yapıldı

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Fiziksel Etkinlik Oyunları ve Geleneksel Çocuk Oyunları 23 Nisan Şenlik Programı Atça arena alanında yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa; Sultanhisar Belediye Başkan Yardımcımız Okan YALÇINKAYA, Garnizon Komutanı Mehmet GÖKHAN, Emniyet Amiri Zafer KARADİREK, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mehmet GEDİZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa AYDIN, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte, ilçemiz ilkokul ve ortaokullarından öğrenciler çeşitli oyunlarda yarıştı ve kazanan okullara ödüllerinin verilmesi ile program son buldu.

Haber Tarihi: 28.03.2017