18 Mart Töreni

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin konulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Garnizon Komutanı Nihat Çelebi’nin günün anlam ve önemini belirten konuşması ve erlerin okuduğu şiirlerin ardından Cumhuriyet Meydanındaki tören sona erdi. Törenin ardından şehitlikler ve Atça Çomaklı Şehitler Abidesi ziyaret edildi. Ziyaretlerin ardından Atça Anadolu Lisesinin hazırladığı günün anlam ve önemini belirten program Atça Kültür Merkezinde yoğun katılımla gerçekleşti.