10 Kasım Atatürk'ü Anma 2015

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77.yıldönümünde ilçemiz Cumhuriyet Meydanında yapılan törenle anıldı. Törene; Sultanhisar Kaymakamı Suat DEMİRCİ’nin izinli olması nedeniyle Aydın Vali Yardımcısı Mustafa YILDIZ, Garnizon Komutanı Mehmet GÖKHAN, İlçe Emniyet Amiri Zafer KARADİREK, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman YILDIRIMKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan AYDIN, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtına konulmasının ardından saat:09.05’de siren sesleriyle iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile bayraklar yarıya indirildi. Cumhuriyet Meydanında yapılan törenin sona ermesinin ardından Atça Kültür Merkezinde Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak Ortaokulu tarafından 10 Kasım anma programı düzenlendi.