5 EYLÜL İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU TÖRENLE KUTLANDI

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 96.yılı Cumhuriyet Meydanında yapılan törenle kutlandı. Atça Çomaklı Şehitliği ziyaretinin ardından ilçemiz istasyon meydanından kortej yürüyüşü ile başlayan program, Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Törene; Sultanhisar Kaymakamı Turgay Hakan BİLGİN, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, İlçe Emniyet Amiri Zafer KARADİREK, kurum müdür ve amirleri katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA yaptı. Şiirler, halk oyunları gösterileri ve Gocabeşli halk konserinin ardından Cumhuriyet Meydanındaki tören sona erdi.

Haber Tarihi: 06.09.2018