18 MART ŞEHİTLERİMİZ 102. YILINDA TÖRENLE ANILDI

18 Mart Şehitler Günü anma töreni ilçemiz Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye çelenklerinin sunulması ile başladı. Törene, Aydın Vali Yardımcısı ve ilçemiz Kaymakam Vekili Dr. Ömer Faruk GÜNAY, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, Garnizon Komutanı Mehmet GÖKHAN, Emniyet Amiri Zafer KARADİREK, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mehmet GEDİZ, Kore Gazisi Ahmet KARDEŞ, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve halk katıldı. Şiirlerin okunmasının ardından Şehit Ayhan YEŞİLYOL'un mezarı ve Atça Çomaklı Şehitliği ziyaret edilerek dualar okundu. Atça Kültür Merkezinde gerçekleşen programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, slayt gösterimi, tiyatro ve şiirlerin okunmasının ardından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program son buldu.

Haber Tarihi: 18.03.2017

seks izleevdekimseyoksikiş izle